Ρολό κόκορα κρασάτο, γεμιστό με δαμάσκηνα

Ρολό κόκορα κρασάτο, γεμιστό με δαμάσκηνα

Φτιάξτε αυτή τη συνταγή για κάθε ειδική περίσταση, για γενέθλια ή γιορτή και για το κυριακάτικο τραπέζι και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας

18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: 8-10 για μπουφέ

  • 1 κόκορας περίπου 21⁄2 κιλά, ξεκοκαλισμένος, έτοιμος για ρολό
  • 500 γρ. ξερά δαμάσκηνα (προτιμότερο ξινά Σκοπέλου)
  • 750 ml (1 μπουκάλι) κόκκινο ξηρό κρασί (ιδανικά Αγιωργίτικο)
  • 1 κιλό ξερά κρεμμύδια, σε φέτες
  • 1 μικρό ξύλο κανέλας
  • 120 γρ. μέλι θυμαρίσιο
  • 90 ml ελαιόλαδο + λίγο για το άλειμμα
  • αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή