Η δάφνη, άφθονη και ιδανικά και φρέσκια (αν έχουμε), είναι εκ των ων ουκ άνευ μυρωδικό στη βραστή γίδα. Εδώ, όμως, η σεφ πάει το αρωμάτισμα αυτού του ορεινού ρουστίκ φαγητού ένα βήμα παραπέρα, προσθέτοντας, εκτός από δάφνη, ένα σύνολο από μυρωδικά, κυρίως ξυλώδη. Η δε αρμπαρόριζα μπορεί να ξαφνιάζει ως προσθήκη, όμως το πολυσχιδές και ταυτόχρονα γήινο άρωμά της δένει τέλεια με τη στιβαρή μυρωδιά της γίδας.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.