Διαδικασία
- Για τον γλυκό ταμπουρά ξεκινάμε και βάζουμε την τριμμένη κολοκύθα σε ένα στραγγιστήρι, την ανακατεύουμε με λίγο αλάτι και την αφήνουμε να βγάλει τα υγρά της, για περίπου 1 ώρα.
- Τη στύβουμε καλά με τα χέρια μας και τη μεταφέρουμε σε ένα μεγάλο μπολ.
- Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και τα ανακατεύουμε καλά.
- Χωρίζουμε τη ζύμη σε 10 κομμάτια και ανοίγουμε κάθε κομμάτι σε λωρίδα μήκους περίπου 40 εκ. και πλάτους περίπου 10 εκ.
Απλώνουμε κατά μήκος κάθε λωρίδας λίγη από τη γέμιση και την τυλίγουμε σε ρολό.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο