Υλικά
Μερίδες: 4 ως μεζές
- 600 γρ. χοιρινή σπάλα, χωρίς κόκαλο, σε κυβάκια των 3 εκ.
- 1 κουτ. γλυκού καυτερό μπούκοβο
- 1 κουτ. σούπας πάπρικα γλυκιά
- 1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 2 πιπεριές πράσινες, σε λεπτές λωρίδες
- 2 μέτριες πατάτες, ξεφλουδισμένες, σε κύβους των 2 εκ.
- 200 ml λευκό, ξηρό κρασί
- τα φύλλα από 1 κλωνάρι φρέσκο δεντρολίβανο, πολύ ψιλοκομμένα
- 60 ml ελαιόλαδο
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.