Pharaoh: Tρώγοντας κουνέλι στιφάδο στο πιο hype μαγαζί της πόλης

Pharaoh: Tρώγοντας κουνέλι στιφάδο στο πιο hype μαγαζί της πόλης

Μα πώς θα πίνω το κρασί μου τρώγοντας κουνέλι στιφάδο και παστίτσιο στο πιο hype μαγαζί της πόλης; Το έκανα, και μάλιστα το απόλαυσα τόσο …

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μα πώς θα πίνω το κρασί μου τρώγοντας κουνέλι στιφάδο και παστίτσιο στο πιο hype μαγαζί της πόλης; Το έκανα, και μάλιστα το απόλαυσα τόσο κουλ λες και το είχα ξανακάνει, καθισμένη στην μπάρα και κάποιες φορές μισοκαθισμένη και λικνιζόμενη. Μου είχαν κρατήσει το «chef’s table» ήτοι το κομμάτι του μπαρ μπροστά από τις στόφες και τον ξυλόφουρνο, ήταν μόλις η δεύτερη μέρα λειτουργίας του, γίνονταν το αδιαχώρητο, γνωστοί και φίλοι των ιδιοκτητών που είχαν έρθει για τα καλορίζικα έτρεχαν πέρα δώθε σαν σε παιδική χαρά, και τόσα insta stories μαζεμένα δεν πρέπει να έχουν ανέβει ποτέ για κανένα άλλο opening μαγαζιού στην Ελλάδα. Η πλατφόρμα κρατήσεων που άνοιξε πριν από λίγες ημέρες έχει πάρει φωτιά.

Η μεγάλη ιδέα

Το Pharaoh είναι η ιδέα που προέκυψε ύστερα από το brain storming τεσσάρων φίλων με κοινό παρανομαστή το ευ ζην, την τέρψη και την ευδαιμονία των αισθήσεων. Ο δημοσιογράφος Φώτης Βαλλάτος, ο σεφ Μανώλης Παπουτσάκης, ο βαρύτονος Δημήτρης Πλατανιάς και ο επιχειρηματίας και έμπορος κρασιών Πέρρυ Παναγιωτακόπουλος, τέσσερεις άνθρωποι με κοινό όραμα και αισθητική, αποφάσισαν να συνεταιριστούν. Πριν από 10 χρόνια στην Καλαμάτα ο Φώτης συνάντησε τον Πέρρυ που ήταν κολλητός φίλος με τον Πλατανιά, και λίγα χρόνια πιο μετά γνώρισε και τον Μανώλη στο καινούριο τότε εστιατόριό του, το Χαρούπι στη Θεσσαλονίκη, και ήταν ο πρώτος που έγραψε το 2016 για αυτό. Οι συγκυρίες, η σύμπνοια, η λαχτάρα για δημιουργία, και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Διαβάστε τη συνέχεια στο gastronomos.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή