Πρώτο ραντεβού: 14 εστιατόρια για τις 14 Φλεβάρη

Πρώτο ραντεβού: 14 εστιατόρια για τις 14 Φλεβάρη

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου δεν γιορτάζεται από όλους. Εμείς, ωστόσο, βρήκαμε 14 αθηναϊκά εστιατόρια για να περάσετε ωραία είτε βγείτε πρώτο ραντεβού είτε βγείτε για να γιορτάσετε τον έρωτά σας.

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν είναι όλα τα ραντεβού ίδια και σε αυτά τα πράγματα κανόνες δεν υπάρχουν –το σημαντικό είναι να βγείτε κάπου που να αισθάνεστε και οι δυο άνετα. Η αλήθεια είναι όμως ότι αν δεν γνωρίζεστε ακόμα καλά, η επιλογή του κατάλληλου εστιατορίου προκαλεί ένα μικρό άγχος. Γι’ αυτό συγκεντρώσαμε παρακάτω μερικά από τα αγαπημένα μας μαγαζιά που θεωρούμε ότι σε γενικές γραμμές προσφέρονται για πρώτο ραντεβού ή για μια ρομαντική έξοδο.

Τα περισσότερα είναι με τον τρόπο τους ρομαντικά, αλλά όχι τόσο ώστε να προκαλούν αμηχανία, έχουν ζεστή ατμόσφαιρα και κολακευτικό φωτισμό (δεν θέλουμε μαύρα σκοτάδια αλλά ούτε και να νιώθουμε σαν να κάνουμε συνέντευξη για δουλειά). Τα ιταλικά, αναμενόμενα, βάζουν δυνατή υποψηφιότητα. Το ίδιο και τα new age μπιστρό που έχουν ανοίξει τελευταία στην Αθήνα. Μια κλασική, λίγο κρυμμένη, απροσποίητη ταβέρνα δεν είναι η προφανής επιλογή αλλά μπορεί να λειτουργήσει εξίσου καλά. Όλα είναι σχετικά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο gastronomos.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή