Νοσταλγικά ροξάκια

Στη Θεσσαλονίκη τα λένε ροξ, νοτιότερα ροξάκια. Το ζήτημα μ’ αυτά τα γοητευτικά παλιομοδίτικα, σιροπιαστά κεράσματα δεν είναι πώς θα τα πεις, αλλά πόσα θα φας.

16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη συνταγή αυτή μας έδωσε η Άννα Κουλάρα και είναι από το παλιό συνταγολόγιο του πεθερού της, του Ηπειρώτη Παύλου Τζιάλλα, ο οποίος διατηρούσε φούρνο στη Θεσσαλονίκη. Με άλλο όνομα, αλλά στο ίδιο σημείο, λειτουργεί σήμερα από τον γιο του Χρήστο Τζιάλλα και τη νύφη του το αρτοποιείο «Βρυσάκι».

Διαβάστε τη συνταγή στο gastronomos.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή