Η οινογράφος Τζάνσις Ρόμπινσον εξηγεί τι θεωρεί σήμερα «καλό κρασί»

Η οινογράφος Τζάνσις Ρόμπινσον εξηγεί τι θεωρεί σήμερα «καλό κρασί»

Στο πλαίσιο της φετινής σαντορινιάς VEDEMA, ο Γιάννης Παπαδημητρίου συνάντησε τη σπουδαία οινογράφο Τζάνσις Ρόμπινσον και είχε μια ενδιαφέρουσα συνομιλία μαζί της

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έπειτα από δυόμισι χρόνια, η σαντορινιά Vedema επέστρεψε στο εστιατόριο Selene, στη νέα του θέση, στο ξενοδοχείο Katikies Garden, όπου διοργανώθηκε από τον υπεύθυνο οινικού προγράμματος του Ομίλου Katikies, Γιάννη Καρακάση MW. Για πρώτη φορά η εκδήλωση έγινε χωρίς τον Γιώργο Χατζηγιαννάκη, τον εμπνευστή της, ο οποίος έμοιαζε να είναι παρών στα πηγαδάκια, ακόμη και στη φωτογραφική έκθεση που είχε επιμεληθεί η κόρη του Ζωή, με τίτλο Εκφράσεις του φωτός. Ως αρχάριος σε ένα σημαντικό οινικό γεγονός, προσπαθούσα με την άπειρη μύτη μου να προσδιορίσω αν αυτό που μυρίζω είναι αχλάδι ή εσπεριδοειδή, ενώ ταυτόχρονα παρατηρούσα την Τζάνσις Ρόμπινσον, καθισμένη σε έναν πάγκο, να δοκιμάζει ακούραστη και να κρατάει σημειώσεις με αμείωτη προσήλωση.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή