Εδώ οι καλές λαγάνες: Βρήκαμε τα καλύτερα ξεφουρνίσματα

Εδώ οι καλές λαγάνες: Βρήκαμε τα καλύτερα ξεφουρνίσματα

Αν δεν έχετε διάθεση για ζύμωμα ή πειραματισμούς, αυτοί οι φούρνοι ξεφουρνίζουν υπέροχες λαγάνες. Κάντε τηλεφωνική κράτηση, πηγαίνετε νωρίς και αποφύγετε τις ουρές.

31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν αποφασίσετε να φτιάξετε την δική σας σας έχουμε μερικές απλές και εγγυημένες συνταγές που μπορείτε να βρείτε εδώ. Αν δεν έχετε διάθεση για ζύμωμα ή πειραματισμούς, οι φούρνοι που ακολουθούν ξεφουρνίζουν υπέροχες λαγάνες. Κάντε τηλεφωνική κράτηση, πηγαίνετε νωρίς και αποφύγετε τις ουρές.

Νότια

Σέκκας

Από τις πιο μεστές στη γεύση, χάρη στο καλό τους προζύμι αλλά και το ιδιαίτερο ψήσιμο. Η λαγάνα του Μιχάλη Σέκκα φτιάχνεται με κίτρινο αλεύρι και προζύμι, ψήνεται σε χαμηλή φωτιά στα ξύλα και έχει κόρα τραγανή και ψίχα αφράτη. Σουσάμι και μαυροκούκι για διακόσμηση και έξτρα άρωμα. Παραγγείλτε εγκαίρως.

Παλαμηδίου 62, Πειραιάς, Τ/ 210-49.13.347

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή