Μοντέρνα νηστεία: 12 λαχταριστές συνταγές

Μοντέρνα νηστεία: 12 λαχταριστές συνταγές

Aν η λέξη νηστεία σάς φέρνει στο νου μόνο φασολάδες, σουπιές με σπανάκι και πατάτες γιαχνί, ήρθε ο καιρός να αναθεωρήσετε

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η νηστεία θέλει φαντασία

Η νηστεία μπορεί να γίνει έξτρα απολαυστική και, πιστέψτε μας, αφορμή για φανταστικά τραπεζώματα με την παρέα, με γεύσεις που θα τους κάνουν να αναφωνήσουν: «δεν το περίμενα να νηστεύω με τέτοιες λιχουδιές!».

Έχετε δοκιμάσει μπέργκερ θαλασσινών όπως το απίθανο γαριδομπέργκερ με πυκνή σάλτσα αβοκάντο, κλεισμένο σε ζυμωτό ψωμάκι με μελάνι σουπιάς; Μεξικάνικα τάκος με ζουμερά, τραγανά λαχανικά και ψητές γαρίδες; Φαλάφελ σε αφράτες πίτες με ταραμοσαλάτα; Ή ασιατική σαλάτα με καλαμάρι, noodles και πικάντικα λαχανικά; 

Όλα είναι πιάτα νηστίσιμα εκατό τα εκατό. Τα βλέπεις όμως στο τραπέζι και νομίζεις ότι έχεις βγει για φαγητό σε έθνικ γκουρμέ εστιατόριο και αναρωτιέσαι γιατί δεν έχεις συνδέσει τέτοιου είδους γεύσεις με τη νηστεία!

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή