Υλικά
Μερίδες: για ποτήρι10
- 50 ml ουίσκι Bourbon
- 20 ml σιρόπι ζάχαρης (ανακατεύουμε ζάχαρη με ζεστό νερό σε αναλογία 2:1)
- 1 φέτα πορτοκαλιού ή 1 κομμάτι από τη φλούδα του ή 1 κερασάκι γλασέ για το γαρνίρισμα
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο
Το έχουμε πετύχει σε αμέτρητες παραλλαγές αυτό το κοκτέιλ με την μακρόχρονη ιστορία, αλλά το κλασικό είναι κλασικό.
Μερίδες: για ποτήρι10
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο