Αλμυρό μπριός με ελιές, λιαστές ντομάτες και κασέρι

Αλμυρό μπριός με ελιές, λιαστές ντομάτες και κασέρι

Συνοδέψτε το αφράτο και αλμυρό μπριός με φρέσκο κατσικίσιο τυρί και βγάλτε το στους καλεσμένους σας με ένα ωραίο λευκό κρασί.

7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνοδέψτε το αφράτο και αλμυρό μπριός με φρέσκο κατσικίσιο τυρί και βγάλτε το στους καλεσμένους σας με ένα ωραίο λευκό κρασί.

Βρείτε τη συνταγή στον Γαστρονόμο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή