Μπουγάτσα με κιμά από γνωστό Θεσσαλονικιό μάστορα του είδους

Μπουγάτσα με κιμά από γνωστό Θεσσαλονικιό μάστορα του είδους

Μια εξαιρετική συνταγή για μπουγάτσα με κιμά από έναν μάστορα του είδους. Μας δίνει όλες τις οδηγίες για να πετύχουμε το φύλλο αλλά κι ένα κόλπο για τη γέμιση

24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο γνωστός Θεσσαλονικιός μπουγατσοποιός Φίλιππος Μπαντής, που έμαθε την τέχνη δίπλα στον πατέρα του, μας έδωσε μια καταπληκτική συνταγή για μπουγάτσα με κιμά.

Πέρα από το φύλλο του, η γέμισή του ξεχωρίζει εξίσου, γιατί έχει ένα ωραίο μυστικό: χρησιμοποιεί δύο είδη κιμά ώστε να πετύχει σωστή ισορροπία γεύσης και λιπαρότητας, μισό μοσχαρίσιο και μισό χοιρινό ή πρόβειο.

Διαβάστε αναλυτικά στον Γαστρονόμο.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή