Φάβα από μπιζέλια

Μια διαφορετική φάβα με μόλις δύο υλικά: μπιζέλια και κρεμμύδια! Είναι κατάλληλο για vegans αλλά και για όσους νηστεύουν.

9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: 4

  •  250 γρ. ξερά μπιζέλια (αποξηραμένος αρακάς, που βρίσκουμε σε καλά παντοπωλεία και ξηροκαρπάδικα)
  •  400-500 ml κρύο νερό
  •  2 μέτρια κρεμμύδια
  •  180 ml ελαιόλαδο

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή