Λαζάνια με κιμά και μπεσαμέλ μανιταριού

Λαζάνια με κιμά και μπεσαμέλ μανιταριού

Μανιτάρια πολύ ψιλοκομμένα στην μπεσαμέλ και κακάο, σχεδόν ανεπαίσθητο, στη σάλτσα ντομάτας. Μια συνταγή-best seller, που μας έδωσε το μαγειρείο Bread & Roses, στην Πανεπιστημίου.

24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Έξυπνα» και νόστιμα πειράγματα σε κλασικές συνταγές: ακριβώς η φιλοσοφία του μαγειρείου Bread & Roses, στην Πανεπιστημίου 64 (εντός στοάς, Τ/210-38.02.898), που ξεδιπλώνεται σε αυτό το πιάτο, το οποίο ανήκει στην κατηγορία αυτών που μαγειρεύονται συχνά γιατί τα ζητάνε οι θαμώνες.

Υλικά

Μερίδες: 8-10

  •  500 γρ. λαζάνια
  •  100 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη λίγο βούτυρο για το σκεύος

Για τη σάλτσα κιμά

  •  1 1⁄2 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος
  •  4 μεγάλα ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
  •  2 καρότα, σε μικρά καρέ

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή