Η συνταγή για το εκλεκτό ρυζόγαλο της Στάνης

Η συνταγή για το εκλεκτό ρυζόγαλο της Στάνης

Βελούδινο, αρωματικό, γαλατένιο και μελωμένο το ρυζόγαλο που φτιάχνουν στο αγαπημένο γαλακτοπωλείο της Ομόνοιας. Μια συνταγή που θέλαμε εδώ και καιρό να βρούμε.

27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ρυζόγαλο της Στάνης είναι από τα καλύτερα ρυζόγαλα που έχουμε δοκιμάσει στην πόλη. Παρασκευάζεται με αγελαδινό γάλα από την ορεινή Κορινθία (το παίρνουν από τον παραγωγό Δημήτρη Προκόπο, τον εγγονό του γαλακτοπαραγωγού που προμήθευε για δεκαετίες τη Στάνη). Η γεύση της βανίλιας υπάρχει, αλλά πρώτο λόγο έχει αυτή του γάλακτος. Τόσο η ποσότητα όσο και το βράσιμο του ρυζιού είναι όσο χρειάζεται.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή