Τρία κοκτέιλ σε κανάτα για ανοιξιάτικες μαζώξεις στο σπίτι

Τρία κοκτέιλ σε κανάτα για ανοιξιάτικες μαζώξεις στο σπίτι

Συνταγές και συμβουλές για εύκολα κοκτέιλ που θα δροσίσουν την παρέα, από την Πόπη Σεβαστού

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όσο ανοίγει ο καιρός τόσο περισσότερο θέλουμε να μαζευόμαστε με φίλους σε σαλόνια με ανοιχτά παράθυρα, σε βεράντες και αυλές. Ο καλύτερος τρόπος για να κάνουμε ακόμα ωραιότερες τις ανοιξιάτικες μαζώξεις είναι η απλή ερώτηση «κοκτέιλ κανείς;». Η Πόπη Σεβαστού, bar manager του Nolanverse και ο άνθρωπος που ευθύνεται για μερικά από τα πιο νόστιμα κοκτέιλ της Αθήνας, μάς δίνει συνταγές και συμβουλές για εύκολα κοκτέιλ που θα δροσίσουν την παρέα.

Τι θα λέγατε για ένα ανοιξιάτικο Negroni–καλωσόρισμα, αρωματισμένο με φρέσκες, ζουμερές φράουλες; Για ένα punch στο οποίο το στιβαρό τσίπουρο αντικαθιστά το ρούμι ταιριάζοντας με κρύο τσάι, μπαχαρικά και ζουμερό ανανά; Ή πως θα σας φαινόταν να κλείνατε ένα πλούσιο γεύμα ψιλοκόβοντας λίγα ξινόμηλα που σε λίγο θα κάνουν βουτιά σε ένα αναζωογονητικό κοκτέιλ με αφρώδη ρετσίνα και λικέρ μήλου;

«Όταν έχω φίλους στο σπίτι μού αρέσει πολύ να σερβίρω κοκτέιλ αλλά θέλω να είναι εύκολα για να μη μου τρώνε χρόνο από την παρέα» λέει η Πόπη, συμπληρώνοντας πως περίπλοκες, χρονοβόρες διαδικασίες δεν ταιριάζουν με την περίσταση. Το βασικό είναι να μπορέσουμε να περάσουμε χρόνο με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Για να πιούμε κάτι ωραίο δεν χρειάζεται να απομονωθούμε και να μπλεχτούμε με ένα κάρο υλικά ή μακροσκελείς οδηγίες. «Λίγα και οικονομικά υλικά που συνήθως έχουμε όλοι στο σπίτι είναι το κλειδί» λέει η ίδια.

Διαβάστε τη συνέχεια στο gastronomos.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή