Κεφτεδάκια με ντομάτα, πιπεριά και βασιλικό

Κεφτεδάκια με ντομάτα, πιπεριά και βασιλικό

Σε αυτά τα κεφτεδάκια, η ντομάτα, η πιπεριά και ο βασιλικός δίνουν ένα άρωμα Μεσογείου και μια υπέροχη ζουμερή υφή!

35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε τα κεφτεδάκια με ντομάτα, πιπεριά και βασιλικό, σε ένα μπολ βάζουμε τον κιμά με το κρεμμύδι, την ντομάτα και την ψίχα του ψωμιού και ανακατεύουμε.
  2. Προσθέτουμε την πιπεριά, το λάδι, το ξίδι, το μυρωδικό, το αυγό και αλατοπίπερο και ζυμώνουμε για περίπου 5 λεπτά.
  3. Βάζουμε το αλεύρι σε ένα μπολ.
  4. Πλάθουμε κεφτεδάκια σε μέγεθος καρυδιού, τους περνάμε από το αλεύρι και τινάζουμε να φύγει το περιττό.
  5. Βάζουμε 2 εκ. από τον πάτο του τηγανιού ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και, όταν ζεσταθεί καλά, χωρίς να βγάζει καπνούς, βάζουμε λίγους-λίγους τους κεφτέδες και τους τηγανίζουμε σε δόσεις, σε μέτρια φωτιά, περίπου 6 – 7 λεπτά την κάθε δόση.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο gastronomos.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή