Γύρος κοτόπουλου στο σπίτι

Φτιάχνουμε βήμα βήμα κοντοσούβλια με φιλέτα από μπούτι κοτόπουλου και τα ψιλοκόβουμε όπως το γύρο στα ψητοπωλεία. Εύκολα, απλά και κυρίως ποιοτικά και πεντανόστιμα.

17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: 6-8 άτομα

  •  1.300 γρ. φιλέτα από μπούτι κοτόπουλου
  •  2 γεμάτα κουτ. γλυκού καπνιστή πάπρικα
  •  100 ml ελαιόλαδο
  •  100 ml λευκό κρασί
  •  2 κουτ. σούπας φύλλα θυμαριού ή 2 γεμάτα κουτ. γλυκού ξερό θυμάρι, κοπανισμένο
  •  2 – 3 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες (ή όσο σκόρδο θέλουμε)
  •  ξύσμα από 1 μεγάλο λεμόνι (ακέρωτο και βιολογικό)
  •  αλατοπίπερο

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή