Φιλέτο σολομού στο τηγάνι με αρωματικό πιλάφι

Φιλέτο σολομού στο τηγάνι με αρωματικό πιλάφι

Ιδού μια νοστιμότατη εκδοχή του αγαπημένου ψαροφιλέτου. Ο σολομός μαγειρεύεται στο τηγάνι και νοστιμεύει με γιαούρτι, σκόρδο και λευκό κρασί

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διαδικασία

Ρύζι

  1. Για να φτιάξουμε φιλέτο σολομού στο τηγάνι με αρωματικό πιλάφι, αρχικά, ρίχνουμε σε μια κατσαρόλα το λάδι και σοτάρουμε για 1 λεπτό το κρεμμύδι και το φινόκιο.
  2. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ρύζι και ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα.
  3. Ρίχνουμε το νερό, αλάτι, πιπέρι, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε το ρύζι να βράσει σε χαμηλή φωτιά μέχρι να απορροφήσει τα υγρά του.
  4. Δοκιμάζουμε και, αν δεν έχει γίνει, προσθέτουμε ελάχιστο νερό και συνεχίζουμε το μαγείρεμα.

Σολομός

  1. Εν τω μεταξύ μαγειρεύουμε τον σολομό. Αν δεν χωρούν στο τηγάνι μας όλες οι φέτες σολομού μαζί, θα τις ψήσουμε σε δύο δόσεις διαιρώντας στη μέση όλα τα υπόλοιπα υλικά. Επίσης, αν πάρουμε φιλέτα σολομού και είναι από την ουρά (οπότε και πιο λεπτά), τότε θα τα ψήσουμε λιγότερο.
  2. Ζεσταίνουμε 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι…

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο gastronomos.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή