Άκρα: πρώτες εντυπώσεις από το νέο εστιατόριο στο Παγκράτι που θα συζητηθεί (και δικαίως)

Άκρα: πρώτες εντυπώσεις από το νέο εστιατόριο στο Παγκράτι που θα συζητηθεί (και δικαίως)

Το νέο εστιατόριο των Γιάννη Λουκάκη και Σπύρου Πεδιαδιτάκη ανοίγει σήμερα (24/5) στο Παγκράτι. Η ομάδα του «Γ» βρέθηκε εκεί λίγες ημέρες πριν για μια πρώτη δοκιμή. Τελικά είναι το Άκρα η Μούργα της Αθήνας;

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν κάποιος έβγαζε τις εφημερίδες που ήταν κολλημένες στην τζαμαρία και αναποδογύριζε τις καρέκλες που ήταν πάνω στα τραπέζια εκείνη την ώρα, όλα θα ήταν έτοιμα. Σκουπισμένο, με τα πιατικά και τα κατσαρολικά στη θέση τους -ζηλευτά σκεύη, καινούρια, παλιά και καλογυαλισμένα- τα κρασιά παγωμένα, τη φωτιά να καίει, το φαγητό στα μαντέμια έτοιμο για σερβίρισμα.

Άκρα: πρώτες εντυπώσεις από το νέο εστιατόριο στο Παγκράτι που θα συζητηθεί (και δικαίως)-1

Ο μάγειρας Γιάννης Λουκάκης (Μούργα, ΣυνΤροφή) και ο ζαχαροπλάστης Σπύρος Πεδιαδιτάκης (Ourse, Danai Beach Resort), σκυμμένοι καθένας πάνω από τις κατσαρόλες του, μας υποδέχτηκαν ως φιλόξενοι οικοδεσπότες σε έναν χώρο που σχεδίασε η αρχιτέκτονας Μυρτώ Κιούρτη, λίγο πριν στρώσουν το τραπέζι. Από τα ηχεία ακουγόταν η ψιθυριστή φωνή του Ψαραντώνη, ενώ μέχρι να καλοκαθίσουμε είχαμε ακούσει Τρύπες και Velvet Underground, από μια απίθανη «χειροποίητη» λίστα με ετερόκλητες επιλογές, που κατάφεραν να ταιριάξουν μεταξύ τους απόλυτα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο gastronomos.gr

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή