Aνάποδη πάβλοβα

Η πάβλοβα είναι ένα από τα πιο ωραία επιδόρπια που μπορεί να σερβίρει κανείς σε ένα γιορτινό τραπέζι. Εδώ την προτείνουμε σε μια αναπάντεχη εκδοχή, φέρνοντας τα... πάνω κάτω

15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αντί να ψήσουμε μια σκέτη βάση μαρέγκας, την οποία θα σερβίρουμε μετά με φρούτα και σαντιγί, βάζουμε να ψηθούν τα φρούτα δημιουργώντας από πάνω τους ένα «καπάκι» από μαρέγκα.

Η μαρέγκα λειτουργεί σαν μόνωση και τα φρούτα ψήνονται, μαλακώνουν και γλυκαίνουν σαν κομπόστα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή