Τσίζκεϊκ με βύσσινα από κονσέρβα

Τσίζκεϊκ με βύσσινα από κονσέρβα

Μια συνταγή για εύκολο, κλασικό τσίζκεϊκ ψυγείου με αρώματα λεμονιού. Σερβίρεται με βύσσινα από κονσέρβα για έξτρα νοστιμιά

18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: 12

  •  1 κονσέρβα κομπόστα βύσσινο (των 425 γρ.)
  •  2 κουτ. γλυκού κορν φλάουρ
  •  400 γρ. τυρί κρέμα
  •  1 κουτί γάλα ζαχαρούχο (397 γρ.)
  •  ξύσμα από 1 λεμόνι
  •  χυμός από 2 λεμόνια μεσαίου μεγέθους
  •  1½ πακέτο μπισκότα τύπου πτι μπερ (225 γρ. το πακέτο)
  •  100 γρ. βούτυρο, λιωμένο στο μπρίκι (προσοχή να μην καεί)

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή