Το κοτόπουλο που περίσσεψε γίνεται σουφλέ

Το κοτόπουλο που περίσσεψε γίνεται σουφλέ

Μεταμορφώνουμε το κοτόπουλο που έχει απομείνει σε ένα λαχταριστό σουφλέ με χρυσαφένια κρούστα

20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: 4

  •  2 φλιτζ. τσαγιού ψαχνό από το υπόλοιπο βραστό ή ψητό κοτόπουλο, κομμένο σε μέτρια κομμάτια
  •  4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  •  2 ξερά κρεμμύδια μεσαίου μεγέθους, χοντροκομμένα
  •  500 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  •  4 αυγά, χτυπημένα
  •  1/2 φλιτζ. τσαγιού φουντούκια (αν θέλουμε)
  •  120 γρ. κίτρινο σκληρό τυρί (π.χ. γραβιέρα ή ό,τι μας βρίσκεται στο ψυγείο), χοντροτριμμένο
  •  2 κουτ. γλυκού κάρι ή πάπρικα σε σκόνη

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή