Ποπ κορν με καραμέλα

Το αγαπημένο σνακ μικρών και μεγάλων στην πιο γλυκιά εκδοχή του που φτιάχνουμε με καστανή ζάχαρη και μέλι

13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Ποπ κορν

  • 60 ml (4 κουτ. σούπας) ελαιόλαδο
  •  3/4 κούπας καλαμπόκι για ποπ κορν

Καραμέλα

  • 100 γρ. βούτυρο αγελάδας
  •  1 (γεμάτη) κούπα (220 γρ.) καστανή ζάχαρη, κρυσταλλική που
  •   1/2 κουτ. γλυκού αλάτι
  • 1/2 κουτ. γλυκού μαγειρική σόδα

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή