Γιαουρτόπαστα, φλογέρες ή μουστοκούλουρα; Τα ρετρό γλυκά «της γιαγιάς» αλλιώς!

Γιαουρτόπαστα, φλογέρες ή μουστοκούλουρα; Τα ρετρό γλυκά «της γιαγιάς» αλλιώς!

Δοκιμάσαμε ασυνήθιστα γλυκά, με παραδοσιακές καταβολές αλλά πολλές νεωτεριστικές προσθήκες από τα χέρια της Σοφίας Συρίγου, μιας χαρισματικής γυναίκας που επιμένει πως η ζαχαροπλαστική είναι μια άσκηση προσαρμοστικότητας.

28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Στη φωτεινή κουζίνα της στην Κερατέα, η Σοφία Συρίγου εμπνέεται διαρκώς νέες γεύσεις και συνδυασμούς. Είναι αδύνατον να φτιάξει δύο φορές την ίδια συνταγή, ιδιαίτερα στα γλυκά. Της αρέσει να πειραματίζεται διαρκώς και έχει ένα αξιοθαύμαστο ταλέντο να αντικαθιστά ένα υλικό με άλλο, με σχεδόν πάντα θαυμαστά αποτελέσματα. Ακόμη κι αν η νέα γεύση δεν την ικανοποιήσει, ουδόλως θα στενοχωρηθεί – η επόμενη φορά θα πετύχει σίγουρα. Και πετυχαίνει!

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή