Τάρτα με σύκα, κατσικίσιο τυρί και προσούτο

Τάρτα με σύκα, κατσικίσιο τυρί και προσούτο

Είναι απίθανη αυτή η γλυκοπικάντικη τάρτα με σύκο και κατσικίσιο τυρί. Με το προσούτο είναι πολύ ωραίο ορεκτικό και χωρίς αυτό γίνεται ένα θαυμάσιο επιδόρπιο

18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ετοιμάστε δύο και θα μας θυμηθείτε: την πρώτη τη γαρνίρετε με προσούτο καταπώς αναφέρουμε στη συνταγή και τη σερβίρετε ως πρώτο πιάτο, ενώ στη δεύτερη δεν θα βάλετε αλλαντικό, αλλά θα την περιχύσετε με το σιρόπι των σύκων και θα τη συνοδεύσετε με παγωτό βανίλια ή μαστίχα. Θα είναι ένα φίνο επιδόρπιο για το τελείωμα του γεύματος.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT