Κοτόπουλο κατσαρόλας με φασολάκια και δυόσμο

Κοτόπουλο κατσαρόλας με φασολάκια και δυόσμο

Αγαπημένος συνδυασμός το κοτόπουλο με φασολάκια. Εδώ μαγειρεύεται στην κατσαρόλα με μια σταλιά τσίλι για ένταση και δυόσμο για φρεσκάδα.

29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αγαπημένος συνδυασμός το κοτόπουλο με φασολάκια. Εδώ μαγειρεύεται στην κατσαρόλα με μια σταλιά τσίλι για ένταση και δυόσμο για φρεσκάδα.

Υλικά

Μερίδες: 4-6

  •  1 μέτριο κοτόπουλο, κομμένο σε 4-6 κομμάτια-μερίδες (εκτός ψυγείου για 30 λεπτά)
  •  2 ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
  •  1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
  •  10 γρ. φρέσκο τζίντζερ, καθαρισμένο, ψιλοκομμένο
  •  1 πιπερίτσα τσίλι, ψιλοκομμένη (ή λίγο πιπέρι καγιέν)
  •  750 γρ. φασολάκια (μπαρμπούνια, τσαουλιά ή άλλα), καθαρισμένα
  •  800 γρ. ώριμες ντομάτες, τριμμένες
  •  τα φύλλα από 1/2 μάτσο μαϊντανό, ψιλοκομμένα
  •  τα φύλλα από 1/2 μάτσο δυόσμο, ολόκληρα
  •  λίγο ξύσμα λεμονιού
  •  90 ml ελαιόλαδο
  •  αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT