Τι έχουμε εδώ; Γνωστούς παίκτες της αθηναϊκής εστιατορικής σκηνής σε νέες περιπέτειες, καινούργιες συνεργασίες, σενάρια χαλαρά και πιο γκράντε και γεύσεις με διάφορες πηγές έμπνευσης. Εστιατόρια που άνοιξαν μέσα στο καλοκαίρι, και που λίγο οι διακοπές – όπου φύγει φύγει από το αττικό καμίνι –, λίγο άλλοι λόγοι, πολλοί δεν έχουν καταφέρει να δοκιμάσουν ακόμη, αυτά που ξεκίνησαν ή ξεκινάνε αυτές τις μέρες κι αυτά που είναι «υπό κατασκευή» και θα κάνουν πρεμιέρα τους επόμενους μήνες. Ανάμεσα τους και δύο ζαχαροπλαστικά σενάρια για τους γλυκατζήδες.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο