Με δύο κινήσεις έχουμε φαγητό. Ανακατεύουμε και ψήνουμε. Αν θέλουμε, φτιάχνουμε χωριστά πατάτες κομμένες σαν τηγανητές, αλλά ψητές στον φούρνο, που θα ψηθούν ταυτόχρονα με τα παϊδάκια.
Υλικά
Μερίδες: 4-5
- 1 κοτόπουλο, κομμένο σε παϊδάκια (ζητάμε από τον κρεοπώλη να το κόψει)
- 2 κουτ. σούπας πάπρικα γλυκιά
- 1 κουτ. σούπας αλάτι
- 1/2 κουτ. σούπας φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
- 3 κουτ. σούπας σουσάμι, ελαφρώς κοπανισμένο
- 1/4 φλιτζ. τσαγιού (50 ml) ελαιόλαδο
Για το σερβίρισμα
- λεμόνι, μουστάρδα και ρίγανη
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο