Εύκολα fish and chips

Ψαροφιλέτα με τραγανή κρούστα, τηγανητές πατάτες και σάλτσα μαγιονέζας. To αγαπημένο street food των Βρετανών, τα fish and chips, σε εκδοχή σπιτική, εύκολη και γρήγορη.

20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για να φτιάξουμε εύκολα fish and chips, ξεκινάμε ρίχνοντας σε ένα βαθύ τηγάνι ή σε μια μέτρια κατσαρόλα ελαιόλαδο (περίπου 2 εκ. από τον πυθμένα του σκεύους) και ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά.

Μόλις κάψει το λάδι, ρίχνουμε τις πατάτες (προσοχή, να είναι στεγνωμένες σε πετσέτα κουζίνας, αλλιώς θα πιτσιλάει το λάδι) και τις τηγανίζουμε για 10 λεπτά. Δεν θέλουμε να τηγανιστούν πλήρως.

Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT