Για να φτιάξουμε εύκολα fish and chips, ξεκινάμε ρίχνοντας σε ένα βαθύ τηγάνι ή σε μια μέτρια κατσαρόλα ελαιόλαδο (περίπου 2 εκ. από τον πυθμένα του σκεύους) και ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά.
Μόλις κάψει το λάδι, ρίχνουμε τις πατάτες (προσοχή, να είναι στεγνωμένες σε πετσέτα κουζίνας, αλλιώς θα πιτσιλάει το λάδι) και τις τηγανίζουμε για 10 λεπτά. Δεν θέλουμε να τηγανιστούν πλήρως.
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής στον Γαστρονόμο