Για να φτιάξουμε μοσχάρι λεμονάτο με κολοκυθάκια, ξεκινάμε ζεσταίνοντας σε φαρδιά κατσαρόλα το λάδι σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το κρέας με τα ξερά και φρέσκα κρεμμύδια, τα καρότα και τα κολοκυθάκια για περίπου 10 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε για 2 λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ.
Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε τη μουστάρδα με τον χυμό και το ξύσμα λεμονιού και αδειάζουμε το μείγμα στην κατσαρόλα.
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής στον Γαστρονόμο