Μοσχάρι λεμονάτο με κολοκυθάκια

Φαγητό τρυφερό και νόστιμο, αυτό το λεμονάτο μοσχαράκι, μαγειρεμένο με καρότα και κολοκυθάκια, είναι μια πολύ καλή ιδέα για το κυριακάτικο οικογενειακό τραπέζι.

23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για να φτιάξουμε μοσχάρι λεμονάτο με κολοκυθάκια, ξεκινάμε ζεσταίνοντας σε φαρδιά κατσαρόλα το λάδι σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το κρέας με τα ξερά και φρέσκα κρεμμύδια, τα καρότα και τα κολοκυθάκια για περίπου 10 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε για 2 λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ.

Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε τη μουστάρδα με τον χυμό και το ξύσμα λεμονιού και αδειάζουμε το μείγμα στην κατσαρόλα.

Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT