Υλικά
Μερίδες: 4
- 4 μοσχαρίσια κότσια, βάρους 450-500 γρ. το καθένα (τα παραγγέλνουμε εγκαίρως από τον κρεοπώλη μας)
- 2 ξερά κρεμμύδια, σε στρογγυλές φέτες πάχους 0,5 εκ.
- 3 σκελίδες σκόρδο, σε λεπτές φέτες
- 4 καρότα, σε κομμάτια των 3εκ.
- 600 γρ. γλυκοπατάτες, καθαρισμένες, κομμένες κυδωνάτες
- 200 γρ. σελινόριζα, καθαρισμένη, σε μέτρια κομμάτια
- 2 φύλλα δάφνης
- 1 κουτ. σούπας ξερό θυμάρι
- 1 φιάλη (750 ml) κόκκινο ξηρό κρασί
- 800 ml νερό ή ζωμός λαχανικών, αν έχουμε
- 100 ml ελαιόλαδο
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια στoν Γαστρονόμο