Μοσχαρίσια κότσια με φθινοπωρινές ρίζες, ψημένα σε κόκκινο κρασί

Μοσχαρίσια κότσια με φθινοπωρινές ρίζες, ψημένα σε κόκκινο κρασί

Βάλτε τα κότσια, τα λαχανικά και τα αρωματικά όλα μαζί σε μια γάστρα, κλείστε το καπάκι και σιγομαγειρέψτε για τρεις ώρες. Το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει. Ιδανικό πιάτο για το οικογενειακό τραπέζι

26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: 4

  • 4 μοσχαρίσια κότσια, βάρους 450-500 γρ. το καθένα (τα παραγγέλνουμε εγκαίρως από τον κρεοπώλη μας)
  •   2 ξερά κρεμμύδια, σε στρογγυλές φέτες πάχους 0,5 εκ.
  • 3 σκελίδες σκόρδο, σε λεπτές φέτες
  • 4 καρότα, σε κομμάτια των 3εκ.
  • 600 γρ. γλυκοπατάτες, καθαρισμένες, κομμένες κυδωνάτες
  • 200 γρ. σελινόριζα, καθαρισμένη, σε μέτρια κομμάτια
  • 2 φύλλα δάφνης
  • 1 κουτ. σούπας ξερό θυμάρι
  • 1 φιάλη (750 ml) κόκκινο ξηρό κρασί
  • 800 ml νερό ή ζωμός λαχανικών, αν έχουμε
  • 100 ml ελαιόλαδο
  • αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαβάστε τη συνέχεια στoν Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT