Για να ετοιμάσουμε τον κόκορα αλανιάρης σύζουμος, με χυλοπίτες σε μια μεγάλη, βαθιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το μετρημένο ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και ρίχνουμε τις φτερούγες κοτόπουλου, το πράσο, το καρότο, το σέλινο, τα κρεμμύδια, τις φλούδες κυδωνιού, τα ανάμεικτα πιπέρια, τη δάφνη και το θυμάρι.
Σοτάρουμε για 7-8 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν καλά οι φτερούγες και τα λαχανικά.
Ρίχνουμε 1 κοφτή κουτ. σούπας αλάτι και ανακατεύουμε καλά.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο