Εύκολη και γρήγορη συνταγή για λιβανέζικο, αρωματικό κεμπάπ από μοσχαρίσιο και αρνίσιο κιμά. Σερβίρουμε με αραβικές πίτες, ντομάτα και γιαούρτι για ένα ολοκληρωμένο γεύμα.
Υλικά
Μερίδες: 6
- 400 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς από ελιά
- 600 γρ. αρνίσιος κιμάς από μπούτι
- 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
- 1/2 μάτσο μαϊντανός, ψιλοκομμένος
- 1/2 κουτ. γλυκού μπαχάρι, σε σκόνη
- 1/2 κουτ. γλυκού μοσχοκάρυδο, τριμμένο
- 1/2 κουτ. γλυκού κόλιανδρος ξερός, τριμμένος
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Για το σερβίρισμα
- 5-6 μικρές αραβικές πίτες
- 2 ντομάτες, κομμένες σε κυβάκια
- 2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένος δυόσμος
- 200 γρ. γιαούρτι αγελάδας, στραγγιστό
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο