Έχει περισσή γλύκα από τα τηγανητά, μελωμένα κρεμμύδια, κοκκινίζει από τις πάπρικες και έχει μοναδική σπιρτάδα από το ξύσμα και τον χυμό λεμονιού. Είναι η φασολάδα του μήνα!
Υλικά
Μερίδες: 4
- 300 γρ. ψιλά λευκά φασόλια, μουλιασμένα σε νερό αποβραδίς
- 3-4 κουτ. σούπας χυμός λεμονιού
- 1 κουτ. γλυκού ξύσμα λεμονιού
- 1 κουτ. σούπας θυμάρι ξερό, τριμμένο
- 1/2 κουτ. γλυκού πάπρικα γλυκιά
- 1 κουτ. σούπας πάπρικα πικάντικη
- 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
- 120 ml ελαιόλαδο
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 1 κουτ. σούπας ψιλοκομμένος δυόσμος
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο