Είναι μια συνταγή που εμπνεύστηκε η Βαλεντίνα Σωκράτους, μία από τις πολλές που μπορεί να σε οδηγήσει η φαντασία αν έχεις στα χέρια σου έναν καλής ποιότητας καβουρμά. Θα γίνει ένας από τους αγαπημένους σας μεζέδες: φτιάχνεται εύκολα, γρήγορα, η νοστιμιά του είναι μνημειώδης και ταιριάζει τόσο σε έναν γιορτινό μπουφέ, χειμώνα καλοκαίρι, όσο και στο γρήγορο τραπέζι με μεζέδες για την παρέα. Τα καβουρμαδοπιτάκια μπορούν να συντηρηθούν για καιρό στην κατάψυξη και να τηγανιστούν την τελευταία στιγμή, για ένα κέρασμα-αστραπή.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.