Υλικά
Τεμάχια: για 1 ταψί διαμέτρου 30 εκ.
Για τη ζύμη
-430-450 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
-240 ml νερό, χλιαρό
-60 ml ελαιόλαδο
-2 κουτ. σούπας ξίδι από κόκκινο κρασί
-1 κουτ. γλυκού αλάτι
-70 γρ. πρόβειο βούτυρο, λιωμένο, για το άλειμμα (ή αγελάδας) εναλλακτικά, χρησιμοποιούμε 6 χωριάτικα φύλλα εμπορίου
Για τη γέμιση
-10 μεγάλα πράσα (το λευκό και το τρυφερό πράσινο μέρος), σε λεπτές ροδέλες
-5 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
-1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
-2 κουτ. σούπας αλεύρι
-4 αυγά
Διαβάστε τη συνέχεια στο gastronomos.gr