Μπρουσκέτες με καβούρι και αυγό ποσέ

Αν είστε από αυτούς που τους αρέσει να ξεκινάνε τη μέρα τους τρώγοντας κάτι γευστικό που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, αυτές οι μπρουσκέτες με καβουρόψιχα και ποσέ αυγό είναι για εσάς!

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν είστε από αυτούς που τους αρέσει να ξεκινάνε τη μέρα τους τρώγοντας κάτι γευστικό που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, αυτές οι μπρουσκέτες με καβουρόψιχα και ποσέ αυγό είναι για εσάς!

20′ παρασκευή, Σύνολο: 20′

Υλικά

Μερίδες: 4

Σερβίρισμα

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε μπρουσκέτες με καβούρι και αυγό ποσέ, ξεκινάμε βράζοντας αρκετό νερό σε βαθύ κατσαρολάκι, ρίχνουμε 1 κουτ. σούπας ξίδι και χαμηλώνουμε τη φωτιά.
  2. Σπάμε 1 αυγό, το ρίχνουμε στο νερό και σιγοβράζουμε για 3 λεπτά, μέχρι να σφίξει το ασπράδι. Με τρυπητή κουτάλα το βγάζουμε και το στραγγίζουμε σε χαρτί κουζίνας. Επαναλαμβάνουμε με άλλα 3 αυγά.
  3. Χοντροκόβουμε τα σπαράγγια και τα μοιράζουμε στις φέτες ψωμιού. Ραντίζουμε με λίγο λάδι.
  4. Μοιράζουμε τη καβουρόψιχα, τα αυγά, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο σχοινόπρασο ή φρέσκο κρεμμυδάκι.

Πηγή: Γαστρονόμος

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT