Tούρτα με μους πικρής σοκολάτας και κρέμα πορτοκάλι

Tούρτα με μους πικρής σοκολάτας και κρέμα πορτοκάλι

Χαλάλι στην μπελαλίδικη ετοιμασία αυτού του γλυκού! Το αποτέλεσμα αποζημιώνει με τον ακαταμάχητο συνδυασμό πικρής σοκολάτας και πορτοκαλιού!

25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τρεις παρασκευές απαιτούνται για να ολοκληρωθεί αυτό το υπέροχο γλυκό. Ένα παντεσπάνι καρυδιού, μαλακό, αφράτο και πολύ γευστικό – αυτό μπαίνει στη βάση της τούρτας μας και δεν χρειάζεται σιρόπιασμα.

Από πάνω του απλώνουμε μια μους σοκολάτα αρωματισμένη με κανέλα και γαρίφαλο και ενδιαμέσως μία στρώση από κρέμα πορτοκαλιού, που δίνει τον αρωματικό τόνο σε όλη την τούρτα.

Όλα μαζί τα υλικά, με τα αρώματά τους, μας δίνουν την εντύπωση ότι τρώμε μελομακάρονο, σε μια πιο αέρινη, δροσερή και σοκολατένια εκδοχή.

Διαβάστε αναλυτικά στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT