Τρεις παρασκευές απαιτούνται για να ολοκληρωθεί αυτό το υπέροχο γλυκό. Ένα παντεσπάνι καρυδιού, μαλακό, αφράτο και πολύ γευστικό – αυτό μπαίνει στη βάση της τούρτας μας και δεν χρειάζεται σιρόπιασμα.
Από πάνω του απλώνουμε μια μους σοκολάτα αρωματισμένη με κανέλα και γαρίφαλο και ενδιαμέσως μία στρώση από κρέμα πορτοκαλιού, που δίνει τον αρωματικό τόνο σε όλη την τούρτα.
Όλα μαζί τα υλικά, με τα αρώματά τους, μας δίνουν την εντύπωση ότι τρώμε μελομακάρονο, σε μια πιο αέρινη, δροσερή και σοκολατένια εκδοχή.
Διαβάστε αναλυτικά στον Γαστρονόμο