Τον Αύγουστο οι συντάκτες του «Γ» πήγαν διακοπές σε διάφορα μέρη της χώρας. Άλλοι επισκεφτήκαν νησιά, άλλοι ηπειρωτικούς προορισμούς, και όλοι επέστρεψαν με τις βαλίτσες γεμάτες με ιδιαίτερες γευστικές εμπειρίες. Και στα πέριξ της Αθήνας όμως, βρήκαν ιδιαίτερες νοστιμιές. Η ομάδα ανακάλυψε από παραδοσιακά φαγητά σε ταβέρνες στο πουθενά, και εστιατορικά κομψοτεχνήματα σε μαγαζιά-προορισμούς μέχρι πιάτα που θα θυμάται για καιρό σε κρυμμένα γαστρονομικά «διαμαντάκια». Στην λίστα αυτού του μήνα χώρεσαν πολλά: σαλάτα με φρεσκομαζεμένη αλμύρα, αφράτοι μαραθοτηγανίτες, ρεβύθια στο τσουκάλι και αρνάκι ριγανάτο, ταρτ τατέν μελιτζάνας με κουκουνάρι, απίθανοι θαλασσινοί μαρουλοντολμάδες τραπέζια πλάι στη θάλασσα, πράσινες αυλές και ορεινά χωριά.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο