Πρωτοχρονιάτικο μενού με “Γεύσεις ευρωπαϊκές”

Φωτογραφία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Γαλλική τεχνική στο "δύσκολο" κονσομέ, ρωσικές πρώτες ύλες στο ορεκτικό και γερμανική "οργάνωση" και πειθαρχία στο μοσχάρι – μαρινάρεται για 3 μέρες. Το γιορτινό τραπέζι συγκεντρώνει εκλεκτές γεύσεις από τη Γηραιά Ήπειρο.
ΓΙΑ 8 ΑΤΟΜΑ (18 € ανά άτομο)
ΟΡΕΚΤΙΚΟ
Μπλινίς με καπνιστό σολομό και ξινόκρεμα ή γιαούρτι (Ρωσία)
ΣΟΥΠΑ
Kονσομέ από μοσχαρίσιο ζωμό (Γαλλία)
ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ
Sauerbraten – το «ξινό» μοσχάρι της Γερμανίας
ΣΑΛΑΤΑ
Περισσότερες συνταγές στο www.gastronomos.gr
[nx_login_form]x