ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ

Kelly’s Cookbookstore: Και μαχαιράδικο και βιβλιοπωλείο

kellys-cookbookstore

Ένα μαγαζί για επαγγελματίες και ερασιτέχνες μάγειρες είναι το Kelly’s Cookbookstore. Μαχαιράδικο περιωπής, με απίστευτη ποικιλία κουζινικών και μια ωραία γκάμα από βιβλία μαγειρικής, επαγγελματικά, αλλά και ερασιτεχνικά, ελληνικά, αλλά και ξένα. Δεν πρόκειται για καινούργια άφιξη, όμως το κατάστημα άντεξε στις αντιξοότητες των εποχών, και μάλιστα μέσα στη περίοδο της κρίσης απέκτησε και «αδερφάκι» στη Θεσσαλονίκη, με την επωνυμία Maxairia.gr.

Στα καταστήματα των Κέλλυς Τριανταφυλλίδου, Θάνου και Διονύση Ραφαηλίδη θα βρούμε από επαγγελματικές ποδιές μέχρι εξειδικευμένα και κλασικά εργαλεία κουζίνας και εξαιρετικής ποιότητας μαχαίρια, για όλα τα βαλάντια. Συγκεκριμένα, βρίσκουμε τα ασυναγώνιστα κεραμικά μαχαίρια της γιαπωνέζικης Kyocera και τα δαμασκηνής τεχνοτροπίας, επίσης γιαπωνέζικα, της Yaxell, αλλά και τα value for money γερμανικά μαχαίρια Wusthof Solingen.

kelly-amp-8217-s-cookbookstore-kai-machairadiko-kai-vivliopoleio0

Επίσης, κλασικά εργαλεία κουζίνας, όπως τρίφτες Microplane, μασάτια, μεγάλη γκάμα αποφλοιωτών, αντικείμενα ειδικής χρήσης, όπως πένσες και τσιμπιδάκια για ψαροκόκαλα, εργαλεία διακόσμησης κ.ά. Τέλος, μπορείτε να αφήσετε τα μαχαίρια σας για τρόχισμα, το οποίο γίνεται με laser, σε κορδέλα η οποία δεν δημιουργεί χαρακιές και γρέζια!

Kelly's Cookbookstore,
Εμμ. Μπενάκη 17, Αθήνα, 210-38.37.140, Παπαμάρκου 16, Θεσ/νίκη,
Τηλ. 2310-273.058 (αποκλειστικά με εργαλεία και μαχαίρια).
Eshop: www.maxairia.gr