ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ

Στο Ζάχαρη & Αλεύρι που κυκλοφορεί

Στο Ζάχαρη & Αλεύρι που κυκλοφορεί

Νέα τάση στην οικιακή ζαχαροπλαστική

ΚΡΕΠΕΣ φτιαγμένες από το μηδέν γλυκές και αλμυρές, με 4 είδη ζύμης, κλασική, ολικής αλέσεως, σοκολατένια και χωρίς γάλα, βούτυρο ή αυγά

Κλασικά μαμαδίστικα και πάντα αγαπημένα

Πανεύκολη τούρτα σοκολάτα με φράουλες – Πλισέ σουσαμόπιτα – Σιμιγδαλένια κρέμα με κανέλα και πορτοκάλι – Ψητά μίνι τσίζκεϊκ

Πεντανόστιμες πρωτοτυπίες

Λουκουμάδες με ανθρακούχα πορτοκαλάδα – Λικέρ με μερέντα – Άσπρος χαλβάς με καρύδα – Ατομικές πάβλοβες με παστέλι και φράουλες

Αλμυρά που γίνονται γρήγορα και αποτελούν μεγάλες ιδέες

Αυγά μάτια μέσα σε σφολιάτα – Τηγανίτες πατάτας με τριμμένο τυρί – Γεμιστά ψωμάκια με έτοιμη ζύμη για πίτσα – Τηγανόψωμο απευθείας από το… φούρνο

Τα καλύτερα νηστήσιμα

Σοκολατάκι με 2 υλικά – Σοκολάτες με δημητριακά – Τραγανές φλογέρες – Κέικ καρότου χωρίς μίξερ – Χαλβάς με σάλτσα μαστίχας και φράουλας

  • Και έξτρα τεύχος

12 ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ, ΜΠΑΡΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΟΛΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ