Στο Ζάχαρη & Αλεύρι που κυκλοφορεί

Στο Ζάχαρη & Αλεύρι που κυκλοφορεί

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέα τάση στην οικιακή ζαχαροπλαστική

ΚΡΕΠΕΣ φτιαγμένες από το μηδέν γλυκές και αλμυρές, με 4 είδη ζύμης, κλασική, ολικής αλέσεως, σοκολατένια και χωρίς γάλα, βούτυρο ή αυγά

Κλασικά μαμαδίστικα και πάντα αγαπημένα

Πανεύκολη τούρτα σοκολάτα με φράουλες – Πλισέ σουσαμόπιτα – Σιμιγδαλένια κρέμα με κανέλα και πορτοκάλι – Ψητά μίνι τσίζκεϊκ

Πεντανόστιμες πρωτοτυπίες

Λουκουμάδες με ανθρακούχα πορτοκαλάδα – Λικέρ με μερέντα – Άσπρος χαλβάς με καρύδα – Ατομικές πάβλοβες με παστέλι και φράουλες

Αλμυρά που γίνονται γρήγορα και αποτελούν μεγάλες ιδέες

Αυγά μάτια μέσα σε σφολιάτα – Τηγανίτες πατάτας με τριμμένο τυρί – Γεμιστά ψωμάκια με έτοιμη ζύμη για πίτσα – Τηγανόψωμο απευθείας από το… φούρνο

Τα καλύτερα νηστήσιμα

Σοκολατάκι με 2 υλικά – Σοκολάτες με δημητριακά – Τραγανές φλογέρες – Κέικ καρότου χωρίς μίξερ – Χαλβάς με σάλτσα μαστίχας και φράουλας

  • Και έξτρα τεύχος

12 ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ, ΜΠΑΡΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΟΛΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή