Η ελληνική κουζίνα στα καλύτερά της

Η ελληνική κουζίνα στα καλύτερά της

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αυτό το Σάββατο με την Καθημερινή

O Γαστρονόμος γιορτάζει τα 10 χρόνια έκδοσης του με ένα συλλεκτικό τεύχος, που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι.

Μερικοί από τους καλύτερους Έλληνες σεφ μοιράζονται μαζί μας τα μυστικά της τέχνης τους και ετοιμάζουν 60 μοναδικά ελληνικά φαγητά, όπως ακριβώς θα έπρεπε να μαγειρεύονται.

Το τεύχος περιλαμβάνει:

1. ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ: 

Η ελληνική κουζίνα στα καλύτερά της-1

Οι σεφ προτείνουν την καλύτερη εκδοχή των παραδοσιακών ελληνικών φαγητών. Πώς φτιάχνονται τα νοστιμότερα γεμιστά; Ποια είναι η τέλεια χορτόπιτα; Ποιο είναι το μυστικό του πιο λαχταριστού λαχανοντολμά;

2. ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ:

Η ελληνική κουζίνα στα καλύτερά της-2

Τεχνική και φαντασία απογειώνουν ντόπια προϊόντα και παραδοσιακούς συνδυασμούς.

3. ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ: 

Η ελληνική κουζίνα στα καλύτερά της-3

Φέτα, ελιές, γιαούρτι, μέλι, αυγοτάραχο, κρόκος Κοζάνης, σε πρωτότυπες, μοναδικές συνταγές. Επίσης, το ελληνικό ελαιόλαδο ως το απόλυτο άρτυμα: πώς θα απολαύσουμε τη γευστική του υπεροχή.

4. Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ ΚΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΑΣ:

Η ελληνική κουζίνα στα καλύτερά της-4

Ελληνικά προϊόντα, γλυκά υψηλού επιπέδου από τον κορυφαίο Έλληνα ζαχαροπλάστη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή