ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ

Η ελληνική κουζίνα στα καλύτερά της

i-elliniki-koyzina-sta-kalytera-tis-2132484

Αυτό το Σάββατο με την Καθημερινή

O Γαστρονόμος γιορτάζει τα 10 χρόνια έκδοσης του με ένα συλλεκτικό τεύχος, που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι.

Μερικοί από τους καλύτερους Έλληνες σεφ μοιράζονται μαζί μας τα μυστικά της τέχνης τους και ετοιμάζουν 60 μοναδικά ελληνικά φαγητά, όπως ακριβώς θα έπρεπε να μαγειρεύονται.

Το τεύχος περιλαμβάνει:

1. ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ: 

i-elliniki-koyzina-sta-kalytera-tis0

Οι σεφ προτείνουν την καλύτερη εκδοχή των παραδοσιακών ελληνικών φαγητών. Πώς φτιάχνονται τα νοστιμότερα γεμιστά; Ποια είναι η τέλεια χορτόπιτα; Ποιο είναι το μυστικό του πιο λαχταριστού λαχανοντολμά;

2. ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ:

i-elliniki-koyzina-sta-kalytera-tis2

Τεχνική και φαντασία απογειώνουν ντόπια προϊόντα και παραδοσιακούς συνδυασμούς.

3. ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ: 

i-elliniki-koyzina-sta-kalytera-tis4

Φέτα, ελιές, γιαούρτι, μέλι, αυγοτάραχο, κρόκος Κοζάνης, σε πρωτότυπες, μοναδικές συνταγές. Επίσης, το ελληνικό ελαιόλαδο ως το απόλυτο άρτυμα: πώς θα απολαύσουμε τη γευστική του υπεροχή.

4. Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ ΚΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΑΣ:

i-elliniki-koyzina-sta-kalytera-tis6

Ελληνικά προϊόντα, γλυκά υψηλού επιπέδου από τον κορυφαίο Έλληνα ζαχαροπλάστη.