Κλαμπ σάντουιτς με τα πασχαλινά αυγά

Κλαμπ σάντουιτς με τα πασχαλινά αυγά

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αξιοποιούμε τα πασχαλινά αυγά που μας περισσέψανε σε ένα χορταστικό κλαμπ σάντουιτς!

Χρειαζόμαστε 12 φέτες ψωμί του τοστ ολικής άλεσης, 8 φέτες μπέικον, 4 κουτ. γλυκού μουστάρδα (όποιο είδος μας αρέσει), 8 λεπτές φέτες κίτρινο τυρί της αρεσκείας μας και 16 ντοματίνια, κομμένα στη μέση, 4 φύλλα μαρουλιού, 4 αυγά σφιχτοβρασμένα, καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες. Ψήνουμε στην τοστιέρα ή στη φρυγανιέρα το ψωμί, ίσα να ροδίσει. Παράλληλα, στρώνουμε ένα ταψάκι με λαδόκολλα, απλώνουμε το μπέικον και ψήνουμε στο γκριλ για περίπου 4-5 λεπτά, μέχρι να ροδίσει.

Αλείφουμε 1 φέτα ψωμί με 1/2 κουτ. γλυκού μουστάρδα, βάζουμε 2 λεπτές φέτες κίτρινο τυρί και 3-4 ντοματίνια, καλύπτουμε με άλλη μία φέτα ψωμί, την αλείφουμε με 1/2 κουτ. γλυκού μουστάρδα, απλώνουμε 1 φύλλο μαρουλιού και 1 αυγό κομμένο. Αλατοπιπερώνουμε και καλύπτουμε με άλλη 1 φέτα ψωμί. Απλώνουμε από πάνω 2 φέτες μπέικον, κόβουμε το σάντουιτς στη μέση και επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία μέχρι να φτιάξουμε και τα άλλα 3 κλαμπ σάντουιτς.

Περισσότερες συνταγές στο www.gastronomos.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή