Αφιέρωμα για το Euro 2016

35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σουβλάκια:

Χοιρινά σουβλάκια με μελωμένη μαρινάδα της Νέας Ορλεάνης

Χοιρινά σουβλάκια μαριναρισμένα σε ούζο και φρέσκο δυόσμο

Μοσχαρίσια σουβλάκια μαριναρισμένα σε κρασί και θυμάρι

Σουβλάκια με κοτόπουλο «σαούρμα»

Σουσαμένια σουβλάκια κοτόπουλου

Πίτσες:

Πίτσα με κασέρι, προσούτο και βασιλικό

Λαδένια πίτσα, η ελληνική

Πίτσα Μαργαρίτα

Πίτσα με φέτα, ντομάτα, πιπεριά, κρεμμύδι και ελιές

Πίτσα με ντομάτα, ξινοτύρι, μπούκοβο και σαλάμι Ευρυτανίας

Finger food:

Πίτα τοστ με μείγμα μυρωδικών, πάστα ντομάτας, ελιές και φέτα

Κοπανάκια με άλειμμα ροκφόρ

Τραγανά στήθη κοτόπουλου

Μανιτάρια πανέ (hongos empanados)

Κροκέτες τυριού (Croquetas de manchego)

Μπέργκερ – μπιφτέκια

Μίνι μπέργκερ με «μαριναρισμένη» ντομάτα και φρέσκο κρεμμύδι

Aρωματικό μπέργκερ με κιμά αρνιού

Μπέργκερ σπανιόλικα με τσορίθο και πάπρικα

Το μπέργκερ του Τεξανού

Πικάντικα μπιφτέκια με σάλτσα μπάρμπεκιου

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή