Νέα από το super market

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αρωμα Χίου σε βαζάκι

Eλαφριά πικράδα, βαθύ πορτοκαλί χρώμa, άρωμα και γεύση του χιώτικου μανταρινιού. Η μαρμελάδα Mr. & Mrs Greek (μανταρίνι Χίου) είναι χειροποίητη, χωρίς πηκτίνες, πρόσθετα και συντηρητικά, με 85% περιεκτικότητα σε φρούτο. Στην αρχή τη δοκίμασα σκέτη (για να καταλάβω τη γεύση της) και μετά την απόλαυσα απλωμένη σε κριθαρένιο παξιμαδάκι – ήταν πολύ δύσκολο να σταματήσω.

Στα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, Μπαλάσκας, Ok Market.

Πιπερόμελο εκ Φλωρίνης

Αγαπώ την πιπεριά Φλωρίνης σε κάθε μορφή της. Ετσι, όταν είδα στο ράφι το «Πιπερόμελο Ναουμίδης», δεν δίστασα να το αρπάξω. Είναι προϊόν βιολογικής γεωργίας, παράγεται στον Αγιο Παντελεήμονα Φλώρινας και τα συστατικά του (πιπεριά καυτερή, μέλι, πετιμέζι, ζάχαρη, βότανα, μουστόξιδο) υπόσχονταν κάτι ιδιαίτερο. Και πράγματι. Καυτερό και γλυκό σε εξαιρετική ισορροπία, το απόλαυσα με το βραστό μου κοτόπουλο αλλά και μέσα σε ένα σάντουιτς με καπνιστή γαλοπούλα και γραβιέρα Κρήτης.  

Στα ΑΒ. 

Σμυρνιά μελιτζανοσαλάτα

Δύσκολα μου αρέσουν τα έτοιμα αλείμματα και δη οι μελιτζανοσαλάτες που είναι συσκευασμένες σε βαζάκι. Συνήθως είναι ή άγευστες ή πολύ ξιδάτες. Της GAEA, όμως, είναι διαφορετική. Νόστιμη, με διακριτό το άρωμα και τη γεύση της καπνιστής μελιτζάνας, εμπλουτισμένη με τη γλύκα της πιπεριάς Φλωρίνης, λεμόνι, ξίδι και σκόρδο σε σωστές αναλογίες, αλλά και με παρθένο ελαιόλαδο, είναι ό,τι πιο κοντά σε μια σπιτική μελιτζανοσαλάτα.  

Σε μεγάλα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή