Η 1η gourmet έκθεση για το ελαιόλαδο στη Θεσσ/νίκη

Η 1η gourmet έκθεση για το ελαιόλαδο στη Θεσσ/νίκη

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα ντελικατέσσεν τριήμερο είχαν την ευκαιρία να βιώσουν οι κάτοικοι της συμπρωτεύουσας στην Gourmet Olive Exhibition & Delicacies, την πρώτη έκθεση ελαιολάδου και ελιάς στη Θεσσαλονίκη και μοναδική στο είδος της στη χώρα.

Με 55 συνολικά εκθέτες από όλη την Ελλάδα και πάνω από 2.000 επισκέπτες, η έκθεση αποτέλεσε πεδίο ανταλλαγής τεχνογνωσίας, μαγειρικής αλλά και εκπαίδευσης του κόσμου στη γευσιγνωσία του ελαιολάδου και της ελιάς. Επίσης, όσοι βρέθηκαν στον εντυπωσιακό χώρο Lab’Αttoir, στα Παλιά Σφαγεία, από την Παρασκευή 20 έως την Κυριακή 22 Μαΐου, είχαν την ευκαιρία να ψηφίσουν το αγαπημένο τους ελαιόλαδο.

Το βραβείο καινοτομίας κέρδισε το λάδι Elawon Gold, το οποίο περιέχει φύλλα βρώσιμου χρυσού! Καλύτερο ελαιόλαδο ψηφίστηκε το Makara της Makara Grove, καλύτερη ελιά η ελιά ουζομεζέ της Imperial Olive, καλύτερο Delicatessen προϊόν οι κουραμπιέδες με ελληνικό καφέ της Petit Grecs και το βραβείο καλύτερης συσκευασίας απέσπασε το Proton Olive Oil. Υποστηρικτές ήταν ο Δήμος Θεσσαλονίκης, ο ΣΕΒΕ, η Αμερικανική Γεωργική Σχολή, το Thessaloniki Food Festival και η ΔΟΕΠΕΛ.

Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.gourmetoliveexhibition.com.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή