Γίδινο εκ Κεφαλονιάς

14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εχουν σπουδαία γεύση τα κατσικίσια τυριά της Κεφαλονιάς. Από το τυροκομείο Στάνη των αδερφών Πανταζάτου δοκίμασα πιπεράτο τυρί από ορεινό κατσικίσιο γάλα, ωριμασμένο σε ξύλινα βαρέλια, σαν πρωτοκλασάτη γίδινη φέτα της ηπειρωτικής Ελλάδας!

Κάνει, επίσης, ωραιότατη πρέτζα και λαδοτύρι!

Στο «Κόσμημα του τραπεζιού»

Ξάνθου 4, Ν.Ψυχικό

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή